Godnatt..

Skola imorgon.. dör typ hellre.. men men. Måste man så måste man. Nu ska iaf jag snart sova , så jag orkar ta mig upp imorgon.. Puss och kram

SingStar!

Nu har nettan kommit och sjungandet är i full gång. Vi har betat oss igenom, Legends, Rockballads och nu är vi inne på PaRTY! :) Jag vann iaf på walking in memphis ! Thats the most important! :D




Söndag IGEN

Nu sitter jag här i lägenheten. Både kul och tråkigt enligt mig.. Har sjungt singstar i en timma nu ungefär och det är ju för jävla nice asssÅ:D liftade med lill-eric och nora in. Bra annars hade vi fått åka buss in och det är sjukt segt..

Vid 6 kommer stjärtan hit och vi ska sjunga ännu mer singstar och bara ha en chill kväll:) Det går rykten om att hon har med sig 2 CHIPS PÅSAR! OCH EN POPCORNPÅSE!  SÖT KICKA ASSÅ:D Aja imorgon äre skola och det suuuuuuuuuuuuuuuuger.


Hejdå slick och sug

20 HELA månader!



Du & jag !

Slappptask!

Idag känner jag mig som en redii slapptask. Jag är aaaaaaas trött. Men gick ju puu relativt tidigt så.. Blir väll till att sova länge spom fan imorgon.. ah eller inte , kommer inte kunna sova tills på måndag dåå men aja thats life..

Ska iaf åka in till hva imorgon igen.. Känns som det alltid är söndag och jag skriver jaha.. nu ska jag in till hva igen.. -.- vill inte! Vill ha lov. Vill ha gått ut skolan, vill sova, vill hinna med saker jag aldrig hinner med annars.. aja..


Har iaf kollat klart på robinson nu och försöker på hassebrasse att svara på chatten men han dissar mig:( ja, får komma på ngt riktigt bra fråga som han inte kan bara missa!

Ne nu ska jag chillla! Byeee! <3



Lördag:)

Tjena Tjena! Lördag idag... mår la sådär.. är lite sjukis :( känner mig helt slut.. även om jag inte har gjort ngt speciellt.

Igår var jag iaf hos markus.. det var trevligt som vanligt:) Sov där oxå , sen stack jag till staden imorse för att glo på mik-hff.. Alltid kul att se mariebo spöa upp hff!:) Så det var nice..

Nu ligger jag här i min säng och gosar med katten. Ska nog bort till lill-eric sen tror jag.. är på lite ps3 humör(a)

Aja robinson final ikväll då, det taggar vi för! ;)

Pusshej


Studiedag ! :D:D:D:D

WIIIIIIIIIIIIIIIE:D

(:

Ligger här i min säng och mysfaktorn är hög..
  • Varmt och sköönt
  • Katten ligger brevid
  • tanken på att det är sovmorgon imorgon!
  • Boybands i högtalarna
  • Fisktavlan är på
  • varm oboy på sängbordet

Bara en sak som fattas..

min baby <3

Mot öa..

Nu sitter jag på båten till kära öa.. det gungar som fan och jag sitter här och funderar på om jag kommer överleva denna resa. Tacos på bordet när jag kommer hem, det blir grejjer det ! Mamma <3 hehe. Robinson ikväll, tagga fan


Vi spyr snart...

In School..

Tjenatjena. Nu sitter jag här i skolan och har be äf. Det är la ganska chill. JAg och Josse gör en power point om barnkonventionen .. Intressant. ehm ne. Men måste man så måste man. Josse och Nettan sov hemma hos oss idag. Hade vi sovmorgon idag så det var gött. Åkte till skolan vid 10 och käka frukost så nu är man med på banan igen. Ska käka efter denna lektionen.. sen är det nog två lektioner till. Slutar vid halv4 så vid 16.25 bär det av hemma till lilla öa. Det ska bli gött:) Chillla hela kvällen.. Slippa laga mat m.m..

Ne nu till dagens outfit: Leggins från hm för 3809720487238740kr
                                  Ett vitt linne från bikbok för 2p9479823659486237984723740982309840298304982039kr
                                  En blåvit randig tröja från gina för 864329642763476239kr
                                 Stövlar från skopunkten för 2876439263946923874028390kr

Jag vet, det blir rätt dyrt.. Men om driver en sån stor blogg som mig äre ingen fara!:)



.

En söt bild på min syster. Och jag lovar, hon är inte lika tjock ut som hon ser ut på bilden...
Hon är tjockare !


Emelie, om du vill skratta då ska du få skratta:)


Kär wikegård



kranskulla wikegård



Hooodie wikegård



Fångad av en stormvind wikegård


Tänk wikegård tänk


Karikatyr wikegård



Puss och godnatt syster:)

LIVETS BILDER !

självklart  gör jag allt för att göra mina trogna läsare nöjda så här kommer lite roliga bilder:)




My bff goes ozzzyy




Mina , sandras och sofies bff trosor. Vilka gömmer sig bakom tros bilden?;) sofie ser man ju... men de andra två.. hmm


Lina uppåner:O


Lina och sandra skrattar. Och det var det gott om den dagen:)

Sofie gla som alltid:D och honken ibakgrunden:)


Sofieeeeeeeeeeeeeeeee:)


Meeeeeee!


Tur att jag har nettan som hjälper till med disken:)


Duktiga tjejer helt klart!


Vi avslitar med en söt bild på nettstjärt:D



Pussshej nu ska vi äte tiiiep


Onsdag (lillelördag)

Tjena allihopa(a) idag var det en jävligt jobbi dag i skolan. Orkade ingenting, var nära att somna på nf lektionen.. aja.. Nicenice. Nu är josse här iaf och snart kommer nettan hit när hon har slutat så ska vi ha det lite trevligt:) Med godis m.m... Josse ligger här brevid mig och mumlar "skriv ngt om mig och skriv ngt om mig blabla" haha gumman rå..:P


Nu kommer lite söta bilder iaf:)










Jag ser lite konstig ut, dock nydushad men finaste liverppol handukisen:)




Wiiiie mitt 100 inlägg! :D

Dagens outfit: Underdelen -  Sköna funkisar, som är så välanvända så det har börjat växa knotter på den.100000000079870879kr från nelly.com
Överdelen - en vitt snyggt linne  bikbok från 782938672973648732kr
En kofta från hm , som är gjord av ett stackars får som säkert har fått lida så in i helvete för att jag ska kunna bära denna kofta, All cred till den <3 kostar 2537625371kr.
Accesoarer - en klockjävel. så tack för mig?



Om ni vill ha lite skönhetstips av mig så är det bara att ställa frågor. Kan ju väldigt mkt om mode och sånt så det är bara att fråga på:)



Pusshej

Paradise Hotell!

Sitter här och glor på paradise, its nice:D Goo jackie(a) haha.. Livets avsnitt typ! Sex hela tiden...


Kul inlägg.. ehm nae, men ska sova snart . godnattt

Smörisen nr 1 (a)

Ligger här i min säng och myser och lyssnar på smöris låtar av bl.a weslife, jessy mcartney, backstreets boy, men det smörigaste låten som finns är ändå ...



Stuck in my heart - c21

Haha Love it !



(L)

Your Love Is My Drug !

BFF

This is my BFF, vi håller ihop i vårt och torrt!
Här kommer lite cute bilder på oss..



Lite pusskalas?



Hmm ledsen men kan inte rikgigt beskriva vad vi göra på denna bilden ngn som vet`?



Aja gumman du är iag jätte sötiz puzzizar och kramizar till min bästizzzzzzzz<3








Ps. Josse som ville att jag skulle ladda upp detta patetiska inlägg. Men hur patetiskt det är är så är du faktist min bästis:) ds.

Trööttttt

Sitter hemma efter en hård dag i skolan!  Har precis varit och storhandlat på willys. Alltid sköönt med fullt kylskåp. Jävligt trött är jag. Träning ikväll , måste fixa mat innan. Ah fan det är tufft att ha eget hushålle. Tur att mor min har varit här i dag och städat. Även köpt en skohylla och bestick låda. Hon är ju för rar hon:)<3 aja ska fixa ngt att äta nu. Hade så bra puss

Skola idag då..

Det var ett helvete att gå upp idag. Precis som det är varje måndag. Så pissigt! Aja ag drog iaf mig upp. OCh nu sitter jag här i skolan. Sen väntar skivstångspass + träning ikväll lär ju vara lite mör i morgon? aja thats life!

Godmorgon Godmorgon!

Åhh det var riktigt sköönt att sova ut idaq. Behövde det efter en lång dag igår.. Men kul var det:D
Ikväll bär det av in till hva igen. Ganska seurt men jaja.. Ska åka med far min in, för att kolla på ÖIS/VAIS/GAIS- Ekhagen det ska bli nice!

Ligger och kollar på robinson här i soffan och myser lite. CHILLSÖNDAG HELT ENKELT!

Trött som aldrig förr..

Nä fy fan mina ögon har typ sullnat igen och det är inte det ända som svullnat upp på min kropp, kan ju säga det att efter en chips påse ären inte så kaxig längre.. Aja synd om mig. Ärligt så är vi tjejer jävlogt bra på att klaga. När tjejer inte vet vad dom ska snacka om då börjar dom klaga.. Thats truth jag är lika dan sjölv.. aja, Nu klagar jag ju igen : dags att sova. natttiiiiii på err(L)


Fotbollscup i Mjölby!

Hej hallo! idag ska jag berättta om cupen i mjölby som var sjukt nice:)

Jag ska fatta mig kort annars antar jag att ni har slutat läsa detta inlägg redan efter denna rad och så vill jag ju inte att det ska vara..

Det började iaf med ett gruppspel, där vi tog oss vidare med 3utav3 segrar. mkt bra faktist.
Där efter ännu ett liten gruppspel, där vi vann 2utav2 matcher.
Sen gick det nerför dock, förlorade kvartsfinalen mot Vimmerby. Förlorade med 5-3. Vi ledde med 2-0 sen tappade vi, dock gjorde jag ett mål som blev bort dömt, men samtidigt kan inte jag rå för att dommaren antagligen inte hade råd med glasögon, den kunde väll ändå frugan bidra med kan man ju tycka? aja thats life. Åkte iaf ur då. Men det andra Mariedo laget är iaf i final och lycka till till dom:) Tror att dom vinner finalen såklart! :D hehe aja det var iaf min dag. Ngt som jag tycker var väldigt roligt var att det var flera hundra pers på läktaren. Första gången jag spelade för så mkt folk men kanske inte sista, vem vet?;)

Aja nu ska jag inte tråka ur er mera. Imorgon kommer bilder fråån cupen på alla små fjortisar

BYEBYE!

Godnatt..

Ska upp tidigt imorgon btti för att ge mig av till världsmetropolen Mjölby för att spela cup. Det bler en hel dag där med fussball:) nice! Kommer inte skriva ngt imorgon för kommer troligtvis hem ganska sent så. Aja, PussochGonatt!

Båten

Sitter på båten med eric nora och sandra och har det trevligt;)


strax blir det öa

Var tänkt att jag skulle åka 15.25 båten men tur som man har så får man lift! familjen rosen är ju änglar:)

Gårdagen..

igår var en väldigt trevlig dag. Skolan var ganska chill. SLutade tidigt så då stack jag ner till stan för att käka med markus på chili thai. Det var smarrigt ! Senare på kvällen var det träning och efter det var det bio. En jävligt bra film var det. Dock så var jag ganska trött i slutet men äshhäshh! :D

Nu har jag data och ska göra två bildspel ganska surt. Efter det väntar ett Jävligt surt matte prov med bitterfittan...aja thats life. Nu ska jag fortsätta med min powerpoint..

 


FredagsMyS

Nu är det fredagsmyöräldrarna störs hoppas inte föräldrarna stör..Eum kan bli lite svårt eftersom jag ska till öa senare:D wiiie längtar som faen ! Let's dance ikväll och chips förhoppningsvis.. Känner att jag behöver fylla min kroff med fetma efter en jobbig vecka s¨det 'r jag värd :) Skriver mer på datan pusshej


Slappiis kvällen NR1

Sitter här i soffan och chillar med netttan, Riktigt gött att inte göra ett skit. Kollar på handbollen Sverige leder typ, Gött:)

Bild på mig och nettstjärt

Slappiis kvällen NR1

Sitter här i soffan och chillar med netttan, Riktigt gött att inte göra ett skit. Kollar på handbollen Sverige leder typ, Gött:)

Bild på mig och nettstjärt

Slappiis kvällen NR1

Sitter här i soffan och chillar med netttan, Riktigt gött att inte göra ett skit. Kollar på handbollen Sverige leder typ, Gött:)

Bild på mig och nettstjärt

Slappis dag!

Idag är det ingen träning, Wiie! :D Sköönt att på slappa till det lite. Josse är här.. Hon sitter och blir vän med massa från Paradise hotell 2005, desperat? Oja! hah!

Snart ska jag iaf å och göra negerbollssmet, Smaskens!

Och Stackars alla barn på polkagrisens förskola för vecka 8&9 är jag där! :)


Nä orkar inte skriva mer nu,posshej

Ny dushaad och Fresh!

Nu är jag nydushad och fresch me like! :) Sitter och glor på handbolls EM, sverigen leder just nu med 8-5 mot slovakien! Får hoppas på vinst där då, eller whatever ..

Kul träningen idag i snövädret(a) Halt och knasigt var det, men det var underhållande att se folket bälla !

Ska snart laga lite mat åt mig och syster. Får se vad det blir för smarrigt. Och Ska väll försöka sova tidigt. Även om jag känner mig jävligt pigg! Och glad. Vilket är konstigt , för jag var jävligt bitter innan. antar att ryssen kommer snart :) aja, han är inte välkommen men han kommer väll ändå:) haha

Nu ska jag fixa foood! Byeeeeee


Emo Linn Is Here !

Skolan var nice idag, men så fort jag kom hem nu blev jag anti depp typ. Orkar inte träna ikväll. Vill ingenting. Är trött vill bara sova.Känner mig allmänt bitter och hat mot folk.



godnatt snart..

Har varit en ganska händelserik dag. Har precis lagt mig i sängen efter en kväll med träning , paradise hotell och käk! Nu ligger jag och chatttar med mackan! det är mysigt, camar ioxå dessutom:)
Träningen var ganska jobbig faktist löpte ganska mkt där ett tag det var tufft. Men nu känns det jävligt sköönt. Får hoppas att planen på friadalen imorgon är bra för annars blir det väll bara löpning då me.. fy fan .SNÖ FÖRSVINN!

Imorgon börjar ja halv 9.. då är det halv tema dag som gäller.. Vet dock inte vad detta innebär men ska iaf vara med klassen och det är ju chilll^^


Nä nu orkar jag inte skriva mer om mitt patetiska liv( bästa) haha :)

Puss och godnatt


Bra Låtar!

Break your heart - Taiocruz
Feels good - pitbull
Let´s Dance - Linda Sundblad



Love is my drug - keisha

LYSSNA! sjukt go låt!

Gulle Mormor!

Det var en rent helvete att gå upp idag till skolan. Gick upp vid cirka halv och bara klädde på mig och stack. Snygg?Ohnej.
Hade skivstångspass med Hannu sista lektionen, kul? Ohnej!

Åkte till min söta mormor efter skolan. Hon bjöd på kroppkakor som smakade smaskens:) Delicios !
Ligger här framför one tree hill och dricker energi dryck nu. Nyttigt? nej men gott? ja :)

Ikväll väntar träning, det blir la chill. Inte för att jag är så taggad men fotboll är alltid kul så(a)


Nu ska jag powernapa tiiep!

Bye

Köldskadad!

fan vad jag fryser! Stod vid esplanaden och väntade i mer en 1 fucking timmma! så jävla pissigtt. Fy fan. Köldskadad. Ska ta en varm dush sen ! Sköönt ! :D

ONT !

Jag har så jävla ont i min rygg. fy fan vilken smärta. Det ända som funkar är typ när jag ligger ner men ah.. ajajaj

Söndag, bläääe !

Idag är det söndag, och det tkr vi inte om. Det betyder att det är skola imorgon och jag orkar verkligen inte gå! Aja måste man så måste man. Somnade sent inatt. Runt klockan 3. Jag älskar att känna att jag inte MÅSTE gå och lägga mig och känna att jag kan har sovmorgon:) livet.

Nu kollar jag iaf på skidsprinten. Och sverige vann både på dam och herr sidan. Emil Jönsson och Hanna Falk :D Fuck yeah!



Nä nu ska jag chilla vidare.. byebye




Tyck synd om mig!

Jag har ont i hela jävla kroppen! Träningsverk så in i helvete.. Fy fan .. tyck synd om mig? snälla det skulle nog hjälpa.. eller lite iaf.. Ligger här och lyssnar på "tycka synd om mig själv musik" det funkar inte. Men iaf haha.

Assså massage är verkligen det skönaste som finns. Jämt när jag kommer hem på helgerna är det jämt så här " mamma kan du massera mig?" eller jag brukar väll inte egentligen ställa det som enfråga utan mer.. "Massera mig!! " men nu när mamma skulle massera var det.. "mamma kan du inte gå in till köket och göra det du skulle göra" haha gjorde så jävla ont. Känner mig helt handikappad. in för att jag egentligen vet vad det innebär men jag tror att jag har upplevt ungefär samma känsla nu. Gör ont i fingrarna t.o.m när jag skriver .. blää på det.
Men imorgon är det ny dag ! Söndag.. gillar verkligen inte söndagar.. för det betyder att dagen efter äre skola..fyfan . Ska hoppa av helvetet. Ehm ne verkligen inte men önskar det var jag som tog studenten iår.. men det dröjer ju två år .. vafan.. aja that´s life..

kaur påstår sig själv vara en schysst snubbe, dock tror jag att det är en myt..

Nu ska jag strax sova.

Sov förjävla gött sötnosar

Ps. ät inte gul snö!ds


!


Ska jag färja håret mörkare igen, eller vad tkr ni?




markus<3


Älskar dig över allt annat

Tröttt

ligger här och är allmänt trött.. på allt

Haha !

Alla utom pappa satt i tv rummet.. Sandra låg i hörnet i soffan där pappa brukar hålla till. Han kommer in och sätter sig vid kanten på soffan.. Vi sitter ett tag och pratar och sedan kommer vi in på ämnet skidor..

Jag - Åh vi måste åka och åka skidor snart!
Pappa- ja vi åker snart , du, jag och emelie..
Sandra -  Men hallå jag då?
Pappa - Men du är ändå bara ivägen



Haha !Så bra (a)

Haha !

Alla utom pappa satt i tv rummet.. Sandra låg i hörnet i soffan där pappa brukar hålla till. Han kommer in och sätter sig vid kanten på soffan.. Vi sitter ett tag och pratar och sedan kommer vi in på ämnet skidor..

Jag - Åh vi måste åka och åka skidor snart!
Pappa- ja vi åker snart , du, jag och emelie..
Sandra -  Men hallå jag då?
Pappa - Men du är ändå bara ivägen



Haha !Så bra (a)

chillchill

Jävligt chill dag har det varit, skidor på hela dagen. pch grattis anja till 3e platsen i störtloppet och helena till vinsten i masstarten i skidskytte:) Jävligt fint. nu räknar vi ner till OS 27 dagar kvar! Nu ska jag käka. tacos blir det ! Gott:)

Pusshej

LördagsMys!

Tja ! Nu ligger jag framför tvn och chillar, livet! Är skidor på yv hela dagen och det tycker vi om. Kanske inte låter som den bästa lördan man kan ha men enligt mig är det de ! Love it! får hoppas på svenska framgångar idag för snart äre ju OS! :D

Somnade iaf ganska sent inatt, runt halv 3 var väll klockan. Låg och kollade på American pie 1 och myste med pete :)

Nu ska jag chilla vidare byebye



godnatt

nu ska jag försöka sova, lär väll bli svårt men aja ..

åhhh

fan vad arg jag är just nu!

Äntligen hemma!

sitter och kollar på lets dance och gissa vem som satt och väntade på trappen när jag kom hem. Min lilla älskling <3

lagom pigg...

Fy fan vad sliten man kan va. Trodde inte man kunde uppleva en sån här känsla men jag har gjort det nu och det är inget jag gillar. Träningen började med 4.5km löpning med 75% backar. Sedan var det inomhus, styrka (stationsträning) okej jag det kanske inte låter så jävla katigt men om man heter linn karlsson så är det en jävla pesch! Ussh. Jag är iaf trött&lycklig. För jag sitter i gränna hamn och väntar på båten till älsklings öa:D
Lets dance väntar (a) och jag missade inte det ! pga av min gulliga far <3 Han hämtade oss efter våran träning:) snällis (a)

N'ä nu ska jag dricka upp min gainomax och läsa klick :D Chaioooo!

Ps, ha en super bra fredag! Och jag älskar min baby mest! ds.

Blogg uppdaterad (:

Min goda vän Daniel har hjälpt till mig med bloggen så den ser så fin ut nu (:

Äntligen Fredag !

Tjaaa, Äntligen fredag ! Önskar att jag vore på väg hem till visngsö men så är det inte. Det är nämnligen träning ikväll. Löpning+Styrka. jobbigt, men skulle chansa på att det inte blir så mkt löpning, väldigt kallt och halt ute. Vill ju helst inte skada sig !

Idag i skolan var det iaf invigning av "nya Sanda" så töntigt.. En tjej sjöng typ. As fint var det opch sen vare några snubbar som snckade lite skit och sen vare typ smällare.. ehm mitt på ljusa dan yeah right! haha..

Ikväll blir det iaf hem till öa och det ser jag framemot! missar tyvärr lets dance, (världens bästa program) fan -.-
Aja vilken tur att det är repris på söndag iaf:) Aja nu ska jag chilla vidare.. PussPuss

GRATTIS TILL KÖRKORTET KAUR!

Grattis graiits:)

Tröttt..


Sitter här och chattar med markus, det är nice:)
Uppmärksamma mitt nya tema.. Leopard och guld tema :D

Ny header!

Snart får jag en ny header som jag själv har designat, jävligt snygg ärligt talat

Men den kommer synas senare!:)

Nu Ligger jag och kollar på Made in Sweden... Har legat i soffan nu hela eftermiddan nästan men det är sköönt:)

Snart ska jag diska lite oså, sen kommer nettstjärt ikväll hoppas man får sömn inatt iaf för det behöver jag ! haha


ett gott skratt förlänger livet..

Båda klippen är från cirkus möller !


http://www.youtube.com/watch?v=SOh6QzbQLSw
http://www.youtube.com/watch?v=QHkb_OLjdc0

ett gott skratt förlänger livet..

Båda klippen är från cirkus möller !


http://www.youtube.com/watch?v=SOh6QzbQLSw

Torsdag !

Igår var en riktigt nice dag:) mackan fyllde ju hela 17 år:O stor grabb! haha , enligt han iaf..  Sen slutade

Det blev iaf tacos och maräng swich, as gött var det. Sedan kollade vi lite på morden i midsummer och sen nanade vi. Dock var det inte lika gott att gå upp på morgonen. Mörkt och kallt ute! Jaja men vi gick iaf upp och begav oss till school! Hade träning imorse.. Den var inte så rolig men iaf..Men jag hade iaf roligt i skolan :)


Nu sitter jag och kollar på One tree hill och det är sååååååååå bra !
Träningen är inställd ikväll så det blir väll antagligen en slapp kväll och det är ju sköönt det med. kan ju inte träna i detta vädret.


se you later aligator..

Grattis markus !

grattis till mackan som fyller 17 år idag :) <3


Snart kommer han och hans mor och hämtar mig. Sen ska jag sova hos honom och hade mysigt :)



paradise!

ligger här och kollar på paradise hotell! Jävligt nice;) har pluggat idag men informationen går in i ena örat och ut genom det andra...

Aja, hoppas det går bra på provet iaf!

Imorgon ska jag till markus och han fyller år:)


Godnatt !

Om ni vill få er ett gott skratt

  • http://www.youtube.com/watch?v=rMdWqaN_Tms&feature=related              (disturbia)
  • http://www.youtube.com/watch?v=DEtP9zQAOI4&feature=related               (Nobody's perfect)



Haha sjukt roligt, sitter här och skrattar ihjäl mig !!

Tisdag!

Tjatja aligg. Men hade alllihopa! Imorse tränade inte jag.. hade ont i magen. Men det blev bättre senare så jag gick till första lektionen sen.

Denna dagen har varit jävligt seg! Är helt slut. Men jag måste ta tag i det här nu och börja plugga till idrott och hälsa provet. Som är imorgon. Jävlig mkt jag ska kunna..Bla..
  • Träningslära
  • Idrottsskador
  • Doping
Visst det låter inte så mkt men det är mer än så.. Det jag nämnde är väll de saker jag kan bäst isf.

aja kollar på one tree hill och väntar på att sandra ska diska klart så jag kan börja med maten. Det blir ris, örtkyckling och bearniesås :) Yammie!


Puss&kram läännn

om min syster behöver skratta ska hon få skratta..


Charmtrollet wikegård




Fnissig wikegård



Hojtande wikegård



Populär wikegård





Provecerande wikegård



Gängledaren wikegård



Minglaren wikegård




Nå emelie?

Prov..

Sitter här och pluggar till ett stort jävla prov som jag har på onsdag .. I "idrott och hälsa " det kommer vara as svårt jag lovar. Men jag ska fan klara det ! Annars äre fy skam på mig :O


Just nu håller jag på med träningslära, och det kombinerar jag med paradise hotell. Vilket jag tkr ger mkt bättre effekt! Och desutom blir det inte lika lång tråkigt ! :) hehe..


Imorgon äre träning som gäller 2ggr desutom! Så ska väll försöka komma i sängs innan elva iaf :)


Puss&kram från länn

fyyyfaaaan

GUD VILKEN TRÅGIG DAG !

Idag orkar jag inget, jag har nog knappt rest mig för att gå på toa, senaste jag reste på mig var ng vid halv 4 tiden när jag käkade men sen har jag bara legat här i soffan...

Trött&bittter

Sen hatar jag dig!

Puss&Kram bitterfittan Linn

Ont..

Idag när klockan ringde och jag vaknade hade jag så jävla ont i magen och desutom mådde jag illa! Ochnärjag ställde mig upp blev det bara värre. Så nu ligger jag här.. även om det känns bättre nu som det alltid brukar göra och man själv vet ju om att på morgonen är det alltid värre så har jag fortfarande för ont. Det kommer liksom då&då och jag kan inte göra ngt åt det. Aja vi får se. Nu ligger jag iaf min säng och kollar på tv..


puss&Kram

Skola..

Nu ska jag försöka somna i tid. Annars kommer jag aldrig orka med skolan imorgon.. Slutar iag klockan 1 och det är ju inte helt fel :d höhö..


Så nattinatttii

Vinnare i dam elit cup!


söndag..

idag har vi spelat cup . folksam dam cup var namnet. Och första matchen spelades mot ngt som började på B från skåne.. Den matchen vann vi med 3-0 och matchstarten var 9.00????!:O aja

Sen var chill i några timmar.. Och kl:  12.00 var det match mot värnamo ik! Den matchen spelade jag och det gick väll inte jätte bra kan jag påstå.. Men vi vann med 1-0 och det var det viktigaste. Sen var det en jävla väntan tills finalen skulle starta..från 12.45-16.50 cirka, då började vi värma upp och kl: 17.15 var det egentligen match start, men blev straffläggning matchen innan så:) finalen spelades mot div.1 laget kalmar. Där vi vann med 1-0 :) hehe Det var nice, även om jag måddeilla och hade ont i magen. 

aja nu har jag iaf käkat och snart blir det "i en annan del av köping" sen blir det nog Johan falk ! :D


Puss&kram

Lördag kväll:)

chille kväll på hög nivå med mamsen! Började med att jag kom hem från mackan runt fem tiden. Sen har jag legat i soffan hela kvällen fram tills nu:) det var sköönt. mamma servade mig lite. Men det förtjänade jag faktist. Haha ! Nu ligger jag här och myser med pete , gosisen allt :) Imorgon blir det nog troligtvis cup! Där vi förhoppningsvid möter hff! det ser jag fram emot! HAHA!



Sen vill jag oxå tacka markus för en super mysig dag igår. Idag var väll tyvärr inte lika mysigt. Och sorry för det !:(



Pete





Sötnosen!

:)

Nu kännss det mkt bättre:) Har käkat lite, har gjort ölite "andra" saker oxå.. ;) så nu är jag med på banan igen!



Ajajaj...

Idag mår jag inte alls bra, det började redan igår kväll med att jag hade ont i magen. Jag kände inget inatt men på morgonen när jag vaknade.. eller morgon och morgon typ halv2 så mådde jag skit ! Ussch glad att jag har markus <3

Markus...

Markus har gått och blivit bäng!





han står där borta och sjunger " jag ska måla hela världen lilla mamma" men de sexiga arbetsbrallorna, Grrr!

Mozilla firefox!

Nu är jag hemma hos Markus och han har fixat Firefox på min data, och det är as gött. Känns som det går mkt snabbare och desutom mkt snyggare! Har ett svart/turkost tema! As nice!:) Nu sitter jag framför tvn och kollar på top model! Tro inte att jag är osocial nu och sitter här med både datan och vid tvn, men han ska nämligen måla om hans badrum så han satte mig här. Haha där jag inte stör..

Senare ska vi "lana" haha och vid 20.00 är det premiär för Let's Dance! Snacka om att jag har längtat. Stackars markus att han får sitta där och glo med mig men aja, jag tror att han tycker att det är bra innerst inne:)


Nu ska jag chilla vidare, cya
!

Vad tycks ? (a)


Fredag och HELG!

Nu sitter jag här och har data. Ganska chill, ska göra ha hunnit göra ett bildspel och en powerpoint presentation innan sprotlovet. Har snart gjort klart min powerpoint som handlar om Liverpool ofc. Haha. Aja snart slutar vi och då ska jag hem till Markus då ska vi lana;) haha sen är jag as taggad för lets dance ikväll me(a) aja vi hörs PUSS&KRAM

Godnatt

Jaja, idag ska jag sova tidigt hade jag tänkt. Det behöver verkligen jag :) Trött som fan! Fasst som tur är har jag sovmorgon. Sen efter skolan ska jag iaf till Mackan !


Och desutom från och med i morgon så komme3r min blogg bli så mkt snyggare! ;) de nu!


Godnatt iaf, Puss&Kram Lääänn

Torsdag..

Idag blev väll inte riktigt vad vi hade tänkt oss, men aja det tänker jag inte skriva om här! Har iaf haft 2 riktigt roliga dagar med goa tjejer !

+ att "a walk to remember " är bästa filmen just nu! Se den! :D


Nu ska jag nog ta mig ngt att äta snart , är sjukt hungrig. Aja

Byeee !




Godnattt tiiep

assså nu ger jag upp. Den här kvällen blev inte alls som jag hade tänkt mig. Planen var ju att jag skulle gå och lägga mig tidigt och sen gå upp tidigt imorgon så jag pallar med skolan på torsdag. Aja, paradise förstörde iaf .. satt och försökte kolla på det på viasat ondemond, helt världelöst. Men tror att det beror på att jag är på visingsö. Det blir nog bättre när jag kommer va i huskvarna..Ska ju dit imorgon, fasst först blir det träning iaf (a)

Aja tillbaka till paradise.. jag satt då iaf och försökte kolla på det, har försökt i en timma nu men har bara hunnit se 10 min!!  "buffrar" ju hela tin. Aja nu ska jag iaf försöka sova. vi hörs imon.



(Puss från länn och john, john blund)



eftersom detta var så populärt så kör vi lite till...


Just do it - wikegård



Pilsk wikegård


filur - wikergård




wikegård jr



Ny ladies night trion?


uppblåst wikegård?




frågande wikegård



såjjaaa, mer önskande bilder så kommentera..

euhm..

jag funderar starkt på att gå in till mitt rum och kolla paradise iställe. Är trött på denna hawaii hockeyn, och desutom har jag missat masssa paradise avsnitt den senaste tiden. Men först ska jag dricka lite oboy :D


 Puss och kram snopp banan!






Hawaiigirl^^




Desutom ett stort + till Wikergård som dissar kvälltidningarna!
Lite vackra bilder på han för de...


KLAD wikegård


Arghh Wikegård




Trevlig wikegård



Party wikegård



Avslappnad wikegård



Modell Wikegård


Pappa wikegård



Ego wikegård


Så det var väll allt.
HejSVEJ!





Brons till Sverige?

Sverige leder med 5-0 efter första perioden, det ska mkt till om Sverige ska tappa dettta.
Ngn som tror att jag har heltfel? Gå och skjut dig isf!



Jacob Markström.


2 dagar kvar av lovet:(

ÅHNEJ!  Bara två dagar kvar av lovet, och inte ens det, fifan assså. Aja min dag har iaf varit bra. Var med markus tills ungefär klockan halv 5.  Sen så var det träning. Det var förvånansvärt roligt. Spelade istort sättt hela träningen. Så det var nice, sen tillbringade jahg hela resan på toaletten på båten, det behöver jag kanske inte skriva så ingående om. ;) haha.. Nu sittter jag här i soffan iaf och är nyduchad och fräsch , riktigt sköönt med en varm dusch, när det är så kallt ute..Var ca 20 minus i jkpg och ca 10 minus här ute. Aja, har iaf hört att det ska vara kallt hela veckan ut. Och det får vi väll stå ut med:)

Ska iaf se sveriges brons match i JVM vid 22.00 får hoppas på medalj och jaga är säkert på att dom tar en :)

Nu sitter jag här med min turban på skallen, fett sött:) haha, aja hade så bra .

BYEBYE !







? haha

tja allla! eller alla o alla..

haha, tjatja iaf:) jag liggger här i min säng och lyssnar på min grymma spotifylista . Just nu äre Ulrik - en vanlig dag som rullar i högtalarna! grym liten kille det dära!

Läste precis Katrin zytomeriskas blogg, fy fan vad go den människan är, genom ärlig och nästan lite brutal i sina utlåtande men vafan. De tär inderhållande på hög nivå. Önska jag vore som henne fan(a) haha ne men nästan iaf... 
 

Imorgon är det tisdag och träningen drar igång, lite blandande känslor där faktist.. både kul och inte. Men men, innan det kommer iaf mackan hit. det ser jag fram emot!








  jag




Den här bilden tänkte ja ha längst uppe på min blogg vad tycks?









Och denna längst ner?





Aja ha en jätte bra fortsatt kväll.
Puss&Kram från Lääänn






till dig sandra..

dagens outfit:

nederleden, slappa funkis, med randiga får strumpor
Överdelen, ett blått ofräscht linne som luktar svettt!
ansiktet, osminkad. Flötigt hår, en knut som har suttit där i ungefär 1 dygn.



tack och adjö

SHAAAAAAA

Jag kännner att jag böörjar bli tokig.. Hmm ligger instängd inne på mitt rum och har gjort det tre dagar i sträck nu.. Hmm.. Psyko?





tiep.

segt

seg dag, har inte ett skit att göra. vill vara med markus...

Måndag..

Tja! nu äre måndag och denna veckan börjar skolan. Så himla surt! Varför är det mkt kortare lov nu för tiden än vad det var när man var liten.. Så surt.. aja thats life, Måste iaf pluggga idag, prov i idrott och hälsa nästa vecka, vilket jag verkligen inte ser fram emot. Jättte stort prov. Jaja, börjar plugga nu i tid iaf.


Och matcheninatt behöver man ju inte säga ngt om.. bara att jag inte orkade gå upp, men såg reprisen imorse och fifan..


aja byebye

söndag kväll

jävligt slapp dag om jag ska vara ärlig. har mest suttit vid datorn.. Har jävligt ont i huvudet desutom.. Så min mor var smart och sa till mig att det var p.g.a datan. Ack så tokig jag är klart det är datajäveln. Men vafan jag älskar den ändå!:) hehe.. Ska iaf se wallander strax, efter det blir det la film.. För ska hålla mig vaken till tre och hockeyn. de är göööttt!




one happyface, two happyface!:)



pfffttt..

idag är en sån dag man bara vill gå och cuttta sig, ärligt...

pfffttt..

idag är en sån dag man bara vill gå och cuttta sig, ärligt...

pfffttt..

idag är en sån dag man bara vill gå och cuttta sig, ärligt...

pfffttt..

idag är en sån dag man bara vill gå och cuttta sig, ärligt...

duktig lääännn

idag har jag varit värsta duktig... har rört på mig hela dagen:) Tränat, och nu har jag varit ute och åkt lite spark (a) byebye


söndag morgon...

Tjena! Har precis varit borta och tränat fotboll med vais. Det var la ganska kul. Spelade med några riktigt bra tjejer från grännnnaa, Födda 95, grymmma verkligen. Men fick lite ont pga några var nog sura på mig, vet inte varför.. men äsccchh jag tar det med en klackspark;)


Mormor är här i dag och snart ska vi käkaaaaaaaaaaa , antar att det blir fika oxååå... hhihi gullemormor:)


Äsch nu ska jag hopppa in i duschen för jag stinker! BYEBYE!

GODNATTTT

Nääää nu äre nog dags för mig att försöka soooova, sov jävligt länge imorse så detta kan bli svårt. Men är värt ett försök eftersom jag ska upp relativt tidigt imorgon och träna med vais imorgon kl11.00. har inte rört mig på flera veckor så dettta kan bli tuffft för lilla lääänn, men aja natttti råå. Puss på macckipacki <3Söt bild i know, men vafan ingen läser ju den här jävla bloggen så wtf:)


Läännn

lännn here, she's back in town andshe have a lot to whrite about...

ehum eller inte:D aja.. nu äre kväll iaf, får se hur länge jag sitter uppe ikvälll. Ska kanske kolla film, eller smallville senare får se vad detr blir, men skulle tippa på smallville...

Desutom finns det en sak som irreterar mig.. NETTTAN HAR SMITTAT MIG! jag sittter här och är helt galen i en kisss låt, CRAAZYYY CRAZYYY NIGHT! omg assså....




Sen finns det en till låt jag är helt såld på Jason derulo - whatsa say tieep eller nått sånt:) as grym,

Sen har jag fått 1 till läsare, algot... det är ju bra :) hahaha
Jag hälsar dig välkommen och hoppas attt du ska fortsättaq läsa den..
'
haha gud vad töntigt det lät:) haha aja, byeeeeeeeeeeee puss från lääään till mackiiiboii;*
´Me!Jag vet jag är coool^^




Lördags mys

Slappar dagen idag då. Vaknade vid 1 , josse sov här och hon var nog lite trött på min tåfis så hon hade typ legat vaken i 1 h. Stackarn.. aja jag var iaf helt slut efter att ha varit vaken till ungefär, det var v'äll ganska tidigt för hade tänkt sitta uppe till minst fem, men sen loggade markus ut, och då blev det såklart inte lika roligt att vara uppe. Så jag slöade till lite och somnade . Aja, det känns som att snart äre dags att vända tbx på dygnet.. annars orkar jag aldrig med skolan när den börjar.. Och det är ju på torsdag, helt otrolig vad tiden går snabbt när man har roligt!:)

aja.. var ute lite förut, men det var knappt lönnt för jag frös typ ihjäl:( minus 8 typ. Men aja bättre att det är riktigt kallt nu när det är snö än att det slaskar sig. Haha gud vad vuxen jag lät där. Så nog snackat om vädret...


Jag har suttit vid datorn nu typ i 4 h och kollat på film.. She's all that, riktigt bra faktist!:)

Ikväll blir det robinson och chill typ. Aja nu ska jag kolla smalville, byee!

2/1

jahaja, nu var det tänkt attjag skulle dygna, och det lär väll gå fint. Så jävla pigg jag är:) hehe, hoppas på att markus ställer oxå, men han bangar väll den no0ben!   

nyårsafton

kan beskrivas enkelt med ett ord. SPECIELL!

RSS 2.0