bläää

jag kan kallas tråkig, i dont care! Ussssssssssssssssshh

NYÅR !

Jaha då var dagen kommen, fest fest fest fest.. not!
orkar verkligen inte, tkr inte nyår är ngt speciellt att fira , har aldrig firat det. Blir så arg på alla bara taggga nyår.. ah visst liksom...bläääääeeeeeeeeee!


Min dag kmr iaf bestå av slapp , hockey, mackan. Det är en bra nyårsafton för min del!

Gott nytt år!:)

31/12

Det börjar närma sig.. nyår och ångesten...
och vad tusan ska man ha som nyårslöfte..hmm typ sluta bita på naglarna som man har haft i 10år som man aldrig håller... ne äshh jag skiter i vilket..



aja byebye xoxo




Och desutom är jagpigg som en nötkärna:D great.. det här med att dygna klarar jag fint..

30/12

Tja! nu är julen över och jag har fått min älskade dator och desutom mobilt bredband så nu kommer jag blogga som fan! Har iaf varit i stan idag och fick lite saker köpta iaf. Bl.a en plattång och mascara och puder. Välbehövligt! :)

Nu sitter jag iaf framför tvn och kollar runt om det är ngt bra på tv.. Funderar desutompå att dygna all night long. Vilket jag tror inte kommer bli särskilt svårt! Har suttit vid datorn i 3h i sträck och har inte tröttnat ännu.. aja får se hur pigg jag är på't framåt timmarna..

Imorgon äre nyår. SOM JAG TYCKER ÄR JÄVLIGT ÖVERSKATTAT! Vadå det är la för fan inget att fira att det är ett nytt år, för mig är det mer ett år närmare döden, ett år närmare jordens undergång... och desutom.. man blir ett år äldre.. aja jag ska iaf tillbringa den på visingsö tillsammans med mor&far& sandra. Men senare på kvällen ska jag till markus FÖRHOPPNINGSVIS! Om han inte sviker;)


nu ska jag inte skriva mer ointressant... xoxo


RSS 2.0