BESVIKEN!

Kan inte säga annat än att jag blev grymt besvikna på vissa idag. Ska egentligen inte göra det till en stor grej men det är det redan så vafan!


Så dagens diss tkill folk som inte vågar stå för vad dom tkr !

nattisbloggis.

jag e busig & e inne på linns blogg. hihihihihihihi.


// jossiii

Linn O Josse Hissar&Dissar

Vi tänkte köra denna lilla fjortizgrejen hiss&diss , you like? yes you do! ;)

Linn hissar: Justin Bieber! Han har chramat hela världen med sin sammetslena röst och surfers frillan ! Han kommer bli STOR!

Josse hissar: Ben&Jerry glass. finns absolut ingen godare glass. finns i typ 843265 sorter, den godaste är strawberry cheesecake. jordgubbsglass med cheesecake bitar i. + att glassen är ekologisk, bra för natur&djur. kan det bli bättre? så hiss till Ben&Jerry's

Ps tänk på ozon skiktet och alla söta apor

Josse dissar : fiskbullar, finns de något vidrigare?! alltså vidrig fisk som man sen pressar till en massa, man mixar alla inälvor+ben. kan man säga mer än USCH? mår ju bara illa av att tänka på de.

Linn dissar: Jo, jag fortsätter lite på samma ämne som min kära kollega här. På tal om fiskbullar finns det ngt mkt vidrigt här i världen. Sandra. Hon äter detta vidriga.. frågan vi då ställer oss, hur står hennes tvilling ut med det här. Jo det finns bara en som kan svara på den frågan och det är jag. Förrutom det här med fiskbullar så är hon egoistisk, hon tar allt i kylskåpet och vad får jag kvar? En gammal sketen disk typ. Ja, det finns mkt ont i den kvinnan, då ställer vi oss frågan, finns det ngt gott i den kvinnan, Svarat är då utan tvekan, Nej. SÅÅÅÅÅÅ FEEET DISSSS TILL SANDRA!





nattblogg.

tänkte gästblogga lite här igen, hehe. eftersom ja ändå är vaken :) klockan närmar sig iaf halv tre, borde verkligen sova. men aja, det är en annan femma. sitter & lyssnar på jason derulo. <3 & skriver med Edmon. han är den som håller mig vaken just nu. hehe. måste bara säga att LINN är världens goaste människa :) vilket alla vet. aja nu ska ja inte va inne här mer för då får ja smisk av linn. hihihihih.


sweetdreams & love

 

:'(

VEGA <3

Onsdag!

Nu sitter jagg här, nydushad och nytränad:) Tränade 5 idag så himla gott! Nu har jag hela kvällen framför mig. Och den ska tillbringas med nettis och matte plugg, samt, andra avenyn.. new moon, chips cola popcorn, toast m.m :D As nice. Nu börjar iaf halv 8 hos mig alldelles strax som jag ska se, och desutom orkar jag inte skriva värsta långa novellen så.. Vi hörs la i guess. PUSS

Söndag!

Chilldag idag, har varit en hel del hos lilleric och spelat biljard. Det var chilll ! :)

Ska voa på öa inatt och det gillas starkt!

tusenbröder <3

Har kollat på tusenbröder idag och det är nog livets serie /film... Jag kolllade på filmen :) fan vad bra den är assså! Men man måste nog ha sett serien för att fatta filmen, elller?

Slappppppplääänn

Liggger här i sängen, tredje dagen i rad. låter kanske sköönt men nae, ganska uttråkad är jag faktist:P

Ska nog ta mig ngt att ätaaaaaaaaaaa nuuuu! :D

SJUKIS

Hej hå! Ligger i min säng nu..Vaknade uppi grännna , men åkte sen 7bussen hem till hva.
Så nu ligger jag här. SJuk och äcklig.. Hostar som fan , och ont gör det med?! Fuck ..
Ont i halsen har jag oxå.

Ja, det finns inte så mkt som är bra nu. Eller aa, Netttan får nog dagens ros iaf!
Hon kom hit för ungefär 1 h sen. Men Chips, popcorn, cola, choklad. Vilken ängel va?:)

Kollar iaf på harrry P nu..:D den senaste filmen och den är go assså:) Får se hur det blir med skolan imorgon, känns inte så lovande nu iaf.. Men aja får se som sagt.

Sen får mackan dagens pusss för han är så sötis :)


aja vilket lyckat inlägg aja iaf. Nu ska jag kolla vidare på harrry PPPPPPPPPPPPP

Puss hej







Sjukis

uppe med tuppen!

tänkte bara säga att linn lever, eftersom hon vart lite seg på att uppdatera ska ja hjälpa henne lite tänkte jag. SWEET! om ja kollar ner på golvet ser jag en sovande linn & i min dubbelsäng ser ja 3 tjejer som sover me öppen mun. haha, linn har pratat i sömnen löd såhär "du är min bästis idag,imorgon,dagen efter det och du bor i gränna" haha klockren den tjejen! hon lyckas med det mesta. har lyckats slarva bort min nyckel med :( så typist mig oxå. & nån har rivit ner min fina stora londontavla. hoppas den går att laga, annars blir ja ledsen. dagen blir till att först käka på donken, pommes & milkshake <3 sen ska ja hem till ön & linn ska till markus i gränna. visst e dom söta dom två?! liksom vart tsm snart i två helt otroligt enligt mig, mina förebilder inom förhållande :) tänkte iaf hoppa in i duschen & sen städa lägenheten. & sätta mig o dricka en kopp jordgubbs te. fan va vuxen ja låter, haha.
BTW. lyssna på jason derulo's nya album på spotify! :) kung e han.
aja en stor puss på er.


massa love till er / josefine.                                         


HELG! :D

Fan vilket underbart väder :D Sitter på båten och kollar ut genom fönstret på isflaken som flyter runt och solen som värmer. MHH! där lät jag poetisk!:J But its true! As nice väder. Man kan inget annat än att njuta! Ska iaf fetta ikväll hade jag tänkt, Med min lilla familly. And lill-eric come to the iland today. Så tror jag kommmer vara lite med han med :)

Detta ända negativa är att jag har skiiiiiit ont i halsen. krya llinn



PUSS



Jävligt off!?

Förlåt att jag har varit jävligt off.. Men jag var såååå smart och glömde mitt mobila bredband på öa i söndags.. Aja thats life:) Now Im back! Finns inte så mkt att skriva om egentligen.. markus sov här i nattt och vi har gått på a6 idag. Det var chill:) <3

Pusshej

Helgen!

I fredags var sista dagen på praktiken.. lite sorgligt ärligt talat.. Jätte söta människor:) fick ett jätte glligt ljus och ett mamma mu kort:) haha.. jaja Back TO Schoool this week!

Var iaf med mackan sen och det var mysigt !
I Lördags var jag med masssa trevliga människor och hade det fettt;)

Orkar inte skirva så mkt, men det har varit en go helg iaf!:) Ska hem till öa senare!

Men ha det bra Puss

Zzzzzzzzz

Godmorgon eller vad ska man säga.. Kom hem sent igår och somnade väll inte försen 1tiden. Sen var det dags att gå upp vid 6 och börja 7dagen efter. Slutade som tur var kl.13.00 :) Hem och kolla på luftslottet som sprängdes. LIVETS FILM. Synd bara att jag somnade mitt i filmen..Men skööönt var det ! Vaknade till då och då men gick väll upp från sängen runt halv 7. Som tur är känner jag mig fortfarande as trött. Så hopppas att jag kan somna ikväll. SOVMORGON IMORGON OXÅ! NICEEEEEEEE:D


Dock lite sorgligt att det vara är 2 dagar kvar av praktiken :/
Ne nu ska jag chilla och vid halv 9 blir det SVERIGE - WALES (tror jag) nicenice! :)




Längtar till sommaren !

ARGH

för erat eget bästa.. STAY AWAY! idag är den allvarliga pms linn här och hon blir bitter och arg för allt..

Så som sagt för erat eget bästa STAY AWAY. Annars kanske ni får er en käftsmäll!

ARGH

för erat eget bästa.. STAY AWAY! idag är den allvarliga pms linn här och hon blir bitter och arg för allt..

Så som sagt för erat eget bästa STAY AWAY. Annars kanske ni får er en käftsmäll!

SNÖ, SNÖ OCH SNÖÖÖÖ ÖVERALLT!

Jag är jävligt trött på snön, ärligt kan den inte försvinna? Den är bara ivägen och jag är säker på att de flesta håller med mig!? Right?

Har desutom kört fasst med bilen två gånger idag..


ps. jag älskar mackan.





RSS 2.0