Söndagsmys med Mackan


Vi gjorde lite muffinssmet. mackan försökte lära mig dricka kafffe... Euuuw



mackan gosade med pete..love is in the air


Markus blev ledsen för han fick mjöl på sig. men sen fick han en puss och då blev han såhär glad..













NICE

Go kväll igår!
Ikväll blir det chill..

WIIIIE!:D

GULD GULD GULD GULD !

Jag ber dig...

SNÄLLA HELLNER JAG BER DIG..

ONSDAG!

Tjatja! tredje dagen på praktiken avklarad. Och jag trivs as bra ! Barnen är underbara asså:) Och idag har ja gått och gift mig oxå desutom. Det händer mkt på en dag. Så tänker dock inte skriva ner allt.

Sitter framför tvn och tänkte kolla på storslalom nu. HEJA ANJA!

Sen var farmor här för ett tag sen . Hon fyller år idag GRATTIS FARMOR (L)



Sen vill jag avsluta detta inlägg med att skriva att sofie och sandra är nog jordens mest patetiska människor som bryter sig in på blogg och skriver masssa skit . Aja jag låter dom hålla på. Dom verkar ju tro att dom är ngt:) he he

sandra och sofie is fucking awsome!!!



SEXIGASTE bilden ever!!

Fortsättning följer från förra inlägget..

det är det här inlägget som vi vill tillägna Ed "Chuck Bass" Westwick.


POJKVÄNS CHUCK.


CHUCK MAN VILL HA I SIG.


CHUCK MAN VILL SITTA PÅ.


CHUCK MAN VILL SPARKA BOLL MED.



MODELL CHUCK.


CHUCK SOM MAN VILL TA AV GLITTERKOSTYMEN PÅ.


SEXIGASTE CHUCK SOM TÄNKER PÅ OSS.


CHUCK SOM TÄNKER PÅ OSS NAKNA.


CHUCK SOM SPANAR PÅ OSS NÄR VI BADAR NAKNA VID BRON.


PERFECT CHUCK WITH PERFECT CLOTHES.


SOFIE DEN BÄSTA Å SANDRA PLUTTIS DEN BÄSTA VILL TACKA FÖR OSS OCH VÅRAT FINA INLÄGG OM VÅRAN ÄLSKLNIG. JUST LOOK DONT TOUCH ;)
+ VI VET ATT VI E SNYGGAST BÄST OCH VACKRAST Å ATT ALLA ÄLSKAR OSS!! :)
XOXO PUZZIZAR OCH KRAMIZAR

Tisdag..

tröttttjej. Har klarat av andra dagen på praktiken idag oxå:) trivs as bra! Alla är super goa!

Sitter här framför skidskytte.. Egentligen borde man inte ha så höga förväntningar på medalj med vafan man har ju det ändå... vet att jag bara kommer bli besviken..men men..

börjar kl:9.00 imorgon. As sköönt med lite sovmorgon! :)

LOVE AND PEACE

Hoppas på medalj ikväll!

Godkväll..

jag ligger här framför tvn och väntar på att skidskyttet ska börja . Herrarna börjar och sedan damerna, hoppas verkligen på medalj! :)
Förövrigt händer inte mkt. Ligger och lyssnar på gamla schlager klassiker som bl.a Linda Bengtzing och Sandra Dahlberg. LoVE ASSÅ!Klimpfjäll i mitt (L)

Haha. Ne men vill dock nämna sveriges otroliga "laginsats" i dubbeljakten igår.. Kollade inte igår. Men har hört om det och sett på det i efterhand.. Tårarna rann assså. COOLT att det finns sånna osjälviska människor. Mer sånna i världen tack!

Imorgon börjar min prakitk och vet inte riktigt hur det känns. Att vara med barnen lär väll inte vara så svårt eftersom jag själv är som en liten 4åring så lär jag ju passa in i den miljön;)
Ne men det ska bli kul tror jag.. Det återsstår att se. Klart det är lite nervigt första dan liksom.. Ässh det lär väll gå över ..

Ne nu måste jag konsentrera mig på skidskyttet som jag ser har börjat ..


Love and Peace



Söndag !

sitter just nu på båten påväg hem från gränna..





Praktik imorgon, hur ska detta gå?

Onsdag + Torsdag..

Sittter i fåtöljen framför tvn nu! det är OS som gälller. Måste bara säga att Anja Persson , fy fan vad underbart att se. nästan så man blir rörd asså;) Såååå himla grym! :D Dock så är det skidskytte som gäller nu. Får hoppas på berhman och ferry nu! HEJA HEJA


Gårdagen var iaf jävligt nice, vaknade upp hos josse efter 4 h sömn till slut. Fick värsta lyxfrukosten som annette stod för, great! Sedan bestämde vi oss för att åka skridskor.. åkte inte så mkt eftersom skridskorna var aningen för stora men det var underhållande att se dom andra testa på "konståkning" ah eller vad man nu ska kalla det:) Efter det stack vi hem till josse och chattade lite men folk från hela världen . Sjukt kul...;)

På kvällen kom mackan till mig:) Mysigt som vanligt ! Sorrry om jag var en bitterfitta men asssså sover man 4h så blir jag sån;) haha.. Sa lite knäpppa saker oxåå.. Vimsig ;) haha  Vaknade typ 12 idag sen.. Ringde min praktik idag oxå och det kändes jävligt sköönt. Nu är jag lugn inför måndag :) Då väntar 2h praktik ! känns la iof såå där. Vill träffa klasssiss (a)

Och Juste.. Kom hem för inte sålänge efter  ett sjukt nice spinningpasss! :)

Ne nu åste jag koncentrera mig på skidskyttet! Pusshej







<3




Näääätttstjäääärt






DYGNA !

Sitter här på ett hemligt ställe och dygnar med josse nettis och sandra:) Busisar(a)


tissssdag

HejHej! sitter här i soffan efter en fullspäckad dag. Ah ellre inte.. Vaknade typ 1 sen kom netttis :) Och efter det stack jag och hon hem till henne och chillade lite och käkade pärlsocker! mumma..

Ska träna vid 8 iaf, sen kommer pappa och hämtar oss. Snälllis <3



....






Måndag!

tjaaa! igår var en mkt trevlig dag.. Var med markus. Åt på tacobar sen var jag på snabba cash! Under min förväntan. helt klart! :P jaja orkar inte skriva detaljer...

Idag vaknade vi iaf vid ca halv 1.. och vid tre spelade jag bowling med sysslingarna :) nice! Jag vann! kanske...



Ska träna vid 8. Sen blir det övernattning i hva :) pusshej

"alla hjärtans dag"

tjena alla, ligger här i min säng med datan iknät och myser.. ska snart ta tag i mitt liv. Ska åka till markus sen.. Och ikväll blir det bio! Nice! :) Ha en bra dag alla !

LIVETS GRUPP!

Ligger här och söker runt på lite sweet musik. Så kommer en Spice girls låt upp och jag kommer på hur jävla bra den är egentligen...

http://www.youtube.com/watch?v=uFp-kaARlDw&feature=fvst








Weeeeeeeeei! LÖRDAG!

Tjaa! vaknade vid ca halv elva då sandra och sofie stimmade runt.. jävligt irri var det iaf. jaja, låg iaf kvar i sängen bra länge innan jag tog tag i mitt liv och fixade i ordning mig. stack hem till mormor sen där det käkades kroppkakor för fullt! Smaskens! Ser ut som äckel men smakar sjukt nice!:) Efter det blev det 25 års kalas hos kusinen lisa. Kul! :)
Träffas ju inte så ofta nuförtiden! Träffade även sara och johan mina andra kusiner!:)

Åkte därifrån runt sju. tog åtta båtN och nu sitter jag här i soffan brevid min lilla syster... ÄMÄLIE!:D har saknat henne såååå mkt den plutttan<3:) hihihihihihihihihihihihihihi


tänkte börja med en liten kul sak... LIKA SOM BÄR!Då menar jag inte alltid utseendet mässigt utan i detta fallet går jag kanske på både och...ja ni lär märka hur jag menar..
Här kommer dagens...








woooooow suprise :D sofie och sandra is back on track!

We are back :)) we know you miss us !! Today its the perfekt morning !!

Ingredienser:
Filmen svanprinsessan
Jordbubbs Smootie
en skål popcorn
en sofie och en sandra på glatt humör


och det här klarar vi oss bättre utan.... LINNN

Här kommer lite sweetiga bilder









XOXO Puss/ SOFIE AND SANDRA

sandra och sofie gästbloggar:-*



hej hopp gummisnopp alla linns miljoner läsare :) idag ska vi på den jävligt snygga bilden gästblogga på den här väldigt framgångsrika bloggen. Den lär ju bli mycket populärare efter detta inlägg !! Vi vill börja med att berätta att Linn har riktigt hängiga hängpattar. dom hänger fan i marken. fyy. plus att hon e en sån bitterfitta som ligger cpar sig i sängen hela jävla tiden sån jävla apa e hon, de är intye bara att hon beter sig som en hon ser ut somm en apa också, håårig som en sliskig ap rumpa, och idag kan vi meddela att Linns ögonbryn har växt ihop. så nu har hon endast ett ögonbryn. Och nuuu fick hon ett bitter PMS ryck den fjortisen.. INTE OKEJ! vi ska inte ens tala om hennes fötter men vi måste upplysa världen om dom äckliga sakern om ni tänker er Shreks fötter så e de miljoners gånger värre ungefär som små tjocka rutna korvar med massa hår på och vårtor som de kommer ut grön sörja ifrån "USCH FY Å BLÄÄ"
Idag börjar linn sin kariär som L*DER . hon är så billig så han tar inte betalt. Men hon vill gärna ha en surströmming daskad i pannan. (HON ÄR INTE NORMAL) Men liksom alla måste få veta sanningen om Linn. Vi känner att det är nödvändigt att ta upp detta i bloggen och varna alla miljoner läsare..
Men nu till vårat egentliga ärende..

VI VILL TILLÄGNA DETTA INLÄGG TILL ED "CHUCK BASS" WESTWICK. HAN ÄR LIVETS MAN!!!
kommer i ett lite senare inlägg för att datorn typ cpar sig så d funkar inte :(

xoxo sandra å sofie :) <3


Lov!:D

Wiiiiie, äntligen lov. Dock lite sorgligt att jag typ inte kommer träffa min klass på tre veckor.. aja, får hitta på ngt under de veckorna helt klart;)

Varit i skolan idag iaf.. Och gjorde bl.a ett matteprov som kändes sådär.. men men..
Sitter hemma nu iaf med sandra och nettis.. ska inte träna idag.. har ont i benhinnorna och måste typ skaffa inlägg snart känner jag.. det är la det ända som hjälper?! elle?

Sandra och nettan suger på och sjunga och jag är trött på deras gälla stämmor...

Imorgon blir det iaf kalas! det är nice:) pusshej!

Go eftermiddag!

Tjena, hade svomorgon idag. Det var fett gott:) Sen var det match mot kalmargymnasiet där första laget förlorade med2-0 och det andra spelade 2-2..

Sen efter det kom Elin, Nettan sofie hut. Vi käkade lite och sjöng singstar.. :D chill sen hängde jag med hem till nettan där hon bjöd på toast(handmacka, enligt nettan) och oboy, me like:D

men nu till DAGENS NETTSTJÄRT OUTFIT:



Märkes mössa från ngt.. typ 900:-
träningströja från fröjereds if i tidahölm:-
Byxor från tidaholms giff (fotboll)
Gröna grod-mys-sockor
tröjan under fröjereds tröjan är såklart en kiss tröja..ifrån konserten 2008 30/5 i stockholms stadio, kostar 1 milj..
fasst jag längtar tbx.. men snart blir det igen.. Skriver du det jag säger? haha uhhh du är så sexig jag vill ha dig..

Jag skrev allt nettan sa:)

Sug och slick från Linn och nettstjärt

SPINNING!

Ligger i min säng och myser lite nu efter det hårda spinningpasset! As jobbigt vare ju:O jag var trött efter typ 10 min.. haha slö som man är.. Nu ska jag snart nana.. Och imorgon väntar match mot kalmar gymnasiet vettifan vad det heter men skitsamma..Gött med träningsverk som man troligtvis lär få. WEEJ! LYCKA TILL PÅ MATCHEN LINN!

STIMMIGT!

Ligger i min säng nu helt slut.. Efter att josse och sandra stimmar runt. Bara nettan som är chhilll, hon ligger i soffan där borta ..

Sandra är såå jobbig, hon bara stimmar runt hela tiden och tror att hon är min morsa. Men neh:) LINNNN, DISKA. STÄDA! Jag - ja snart. Jar ät trött jag måste vila.. Hon -  NEJ NUUUUUUUUUUUUUUU! osv... I TOTALLY hATE HER!



Funderar på om jag ska lägga ut ngn ful bild på henne här under dagen.. ja det får bli senare isf:)


God eftermiddag!

LEDIG IDAG RÅÅÅ!

Yeeee, sitter här inne i hva och chillar nu. Käkat lite rester från chips buffen i fredags.. Mmm gott assså! Haha, Sköönt att vara ledig idag iaf. Det gillar ja ! Mer sånt. Fasst har ju lov nästa vecka så det är ju helt OK! :D

Ska nog spela lite fifa nu tror jag, eller ska jag ta ngt att käka kanske, hmm.. Får se hur jag gör.. sen kommer iaf sofie.. Ska chilla lite oså, sen äre ju träning ikväll! sent idag.. 8 börjar den . Aja thats life. Sköönt att den är i tipsis iaf. Neee nu ska jag sluta uppp med blarrrret...



Söt i know..

Sovmorgon!

Känner inte att jag behöver sova än på ett tag, har ju som sagt sovmorgon imon:) Det gillas!

Ska nog sätta på ng film nu...


SUG

hmmm..

Chansar på att jag har legat här i mörkret i ca 4¨h nu.. Känns inte som om det är så länge.. Hmm, vad ska man göra? ässh jag ligger nog kvar här ett nån timma till.. För sen blire blåsingen: Det kan man ju inte missa när världens roligaste bloggare ska vara med?;)

  • http://www.finest.se/katrinSchulman

Nu måste jag käka ngt innan jag avlider snarast...



Söndag igen...

Nu ligger jag här i min säng med datan i knät. Känner att jag inte orkar göra ngt mer:) Har en apelsinkrokant brevid mig , mummma! Åker inte in till hva idag, eftersom jag inte börjar förrens 1 imorgon.. Sköönt med ännu en natt på öa..

Markus åkte hem för nån timma sen oxå. dum är han:)

aja har inte mkt att rapportera today.. chilldag helt enkelt..

mysssssssssss

Nu ligger jag här och myser med mackan packan:) Har varit en hård dag, efter en hård natt! Somnade vid halv sex efter att vibrationen slutade och allt tjafsss tog slut det  var sköönt:)
Det var iaf en toppen kväll!!

Idag har det varit chill all day long med markus! Sköönt det. Lär bli detsamma imorgon..

Nä nu måste vii pussas vidare... hejsvej.


FREDAGSMYS!

Nu sitter jag här i skolan och har data, jävligt segt ärligt talat.. Ska göra två jävla bildspel. aja.. Det ska man väll kunna klara av..

Slutar iaf två idag. Och ikväll blir det nice:)


Torsdag !!!

Tjena ! Idag var det lika jobbigt att gå upp som det har varit resten av veckan.. ett helvete rent ut dagt... Detta gör mig till en bitterfitta. Aja..

Var iaf en lång dag i skolan idag som startade med träning och avslutades med film.. Frankeinstains monster.. den var riktigt bra så långt jag har sett iaf:)  Sen efter skolan stack jag och josse och sandra till taco bar och testade deras delikatess där. Sjukt gott vare. Aja Imorgon har jag iaf sovmorgon och på måndag har ju resursdag så det blir lång helg. Sjukt sköönt. Har en lektion klockan 1 men det blir ju iaf sovmorgon!

Tagga imorgon iaf. Myskvälll:) Det kommer bli fettt asssså(a)


Aja snart måste jag diska iaf annars kommer sandra döda mig!



Kyckling nacos typ:)


Rara töser:)





Och jag saknar denna killen så jag dör<3

Godnatt!

Nää nu ska jag tacka för denna dagen och hopppas att morgon dagen blir bättre:) Nattt nattii


Läste en bra grej på ens bdb igår..








"Svartsjuka är bara en rädsla att förlora den man älskar "





Onsdag..

Nu sitter jag här.. Hemma efter en kväll i skolan. SUCK! Har varit där och lärt några 8:or från Alfred Dahlin skolan att massera-.- kul.. Aja kollar iaf på andra avenyn nu och chillar!^^

Skolan sög iaf idag, var på förläsning i morse med Ulf Carlsson, föredetta friidrottstränare, det var faktist intressant:)Efter skolan stack jag, sandra, josse sofie och Ellen och käka på chli thai, det var smarrigt må jag säga:)


Orkar inte skriva så mkt idag, känner mig inte på humör ärligt talat-.-

Senaste inlägget blev cpt?

??

tisdag jävel

Hejhej, ligger i min säng no efter en slappeftermiddag. Slutade skolan vid halv ett så kom hem vid ca ett, Har sovit sen ca två såå nu kännner jag mig jävligt utvilad!:) Ska träna snart .. Doreen kommer och plockar upp oss vid sex snåret .. Kännermig dock inte helt kry än men aja vi får se vad det bär !


Tränade imorse och det var jävligt jobbigt, så här jobbigt att gå upp hade nog inte varit på länge.. sov iaf hela vägen på bussen till elmia..

Ne nu måste jag stoppa ngt i min tomma lilla mage så jag orkar springa 92749826394298374982km på träninge:J

PUSS

Nettan är på INGÅNG!

GALNINGEN är snart här och det kommer bli en , jaaa jag citerar strjärtan själv.. " Crazy crazy night "





Måndag !

Ligger här framför tvn med datan iknät..kollar på flickan som lekte med elden. vilket är en av dom bästa filmerna jag ngn sin sätt och de andra är i sin tur de andra i trioligin.. Sjukt bra ! Och nomi rapace är hur cool som helst.

Aja är iaf lite sjukis.. Ska inte träna ikväll. Har ont i halsen så det är inte så lönt att träna då..jaja.

Har iaf varit i skolan idag. Var jobbigt att gå uppp, men blev som vanligt väldigt roligt när man väl kom till skolan och träffade sina underbara klasskompisar:) BTW så började vi prata om sommaren i skolan idag jag och sofie.. Fy fan vad jag längtar till värmen.. Har många planer ! ÖA säger jag bara:) haha..

Sen har mamma varit här idag, hon har varit hos mormor och så lite så var dom på morfars grav och tände ett litet ljus. Kände inte att jag ville gå till graven, klarar inte av att se folk bli ledsna..Ushh så hemskt
Hon städade iaf lite när hon kom hit och så var vi och handlade. Så nu är kylskåpet nice igen:D


Nu ska jag chilla vidare... BYEBYE!






3 år sedan ..

Hoppas du har det bra i himlen älskade morfar <3

Jag saknar dig ..

RSS 2.0